MedlemsService:

Et udbygget og renoveret klubhus venter måske et eller to år ude i fremtiden. Indtil da bliver vi nødt til at foretage nødvendige renoveringer i restauranten, proshoppen og forhallen inden vores nye restauratør Jesper Steffen og headpro Magnus Landstrøm om få måneder flytter ind i deres lokaler for at gøre klar til den nye sæson.

Proshoppen trænger til en kærlig hånd med både ny gulvbelægning og naturligvis skal der også males. Gulvtæppet i forhallen er træt og det gamle gelænder på trappen var ved at gå fra hinanden efter mange hænder har støttet sig op og ned. I restauranten er lamelgulvet revnet flere steder og her trænger der også til frisk maling.

Vi er startet på renoveringen af trappen, som fortsat vil være en central del i klubhuset – også efter at vi forhåbentlig får ombygget klubhuset. I de kommende uger frem mod nytår starter vi med at fjerne gamle tæpper og gøre klar til, at der sandsynligvis i hele januar vil der blive malet og lagt nyt gulv. I perioder vil klubhuset være helt eller delvist lukket. Vi informerer naturligvis vintergolfere samt vores bridgehold, hvis det får indflydelse på deres aktiviteter.

/MedlemsService