Eliteturnering:

Der blev i den forløbne weekend afviklet den traditionsrige Kokkedal Ynglinge/Junior Cup (U25) – XXXVII, ja for 37. gang, efter en mere eller mindre ufrivillig pause sidste år, men nu for første gang over 3 runder (36 huller om lørdagen og så cut til finalerunden søndag), hvilket betød at turneringen også gav WAGR-points (verdensranglisten) og derfor kunne tiltrække et stærkere og fuldtegnet ungdomselitefelt.

Spillet fra backtee’s i, lad os bare kalde det skiftende og udfordrende vejrforhold på en særdeles velholdt bane, som deltagere og gæster roste til skyerne, lagde det en naturlig begrænsning på bruttoscorerne som endte med, at i kvinderækken vandt Emma Heyman, Landeryds Golfklubb (Sverige –  +5 timers kørsel!) meget sikkert i samlet 10 over banens par for de 3 runder, mens det hos herrerne blev Marius A. Christiansen, Simon’s GC kom stærkt tilbage i de to sidste runder og vandt i par for turneringen. Leaderboard https://www.kokkedalgolf.dk/events/klubturnering/#/competition/4394474/leaderboard

En af de primære formål med turneringen, er at give vore egne unge spillere mulighed for at prøve kræfter med de bedste, også hjemmebane, og i år havde vi hele 11 spillere med, hvoraf Cecilie F. Nørgaard (6. plads) og Helene Keil (delt 7. plads) klarede sig bedst hos kvinderne/pigerne, mens Carl Magnus Ågren (delt 5. plads), Christopher Lindeman (8. plads), Frederik Basbøll (delt. 14. plads) & Lauritz Poulsen (26. plads) var bedst blandt herrerne/drengene, men gode lærepenge og ”hånden på kogepladen” til alle vores KG-spillere.

Endelig stor tak til proshoppen for særdeles flotte præmier (og tidlig/sen åbning), restaurant SEPIA for især en meget populær og velbesøgt buffet om lørdagen, samt ikke mindst og som altid et helt uundværligt, gennemrutineret officialteam (John, Susanne, Isa, Steffen & min co-TL Jens Asbjørn).

Mvh
J-O (TL)