Konkurrence:

Fredag havde ingen skrevet sig på vores “nærmest-blanket”. Lørdag løb Kirsten Wæver Jokumsen med en Made In Himmerland billet og søndag var Lena Davidsen nærmest flaget.

Torsdag lagde Daniel Nørgaard Kristensen hans udslag op til 0,95 cm fra flaget og vandt dermed en billet til Made In Himmerland. Tillykke.
Onsdag var Cecilie Fetterlein Nørgaard bedst til at placere bolden nærmest flaget på 9. hul. Stort tillykke. Mandag var det Magnus Abrahamsson som løb med en torsdag-billet til Made In Himmerland 2022. Tirsdag var Magnus en tur mere på banen og sørme om han ikke snuppede en billet mere.

Vi har i år valgt at deltage i Danmarks største nærmest flaget-konkurrence i forbindelse med Road to Made in HimmerLand.  Alle, der spiller på Kokkedal i uge 33, fra mandag den 15. til søndag den 21. august, kan deltage i konkurrencen, hvor 9. hul er udvalgt til eventet. Du skal dog have en spillemakker med som markør og slaget skal indgå i en tællende runde. Det er gratis at deltage.

Så hvis du slår et slag, der ligger tættere på flaget end dagens hidtil bedste, så husk at skrive dig på sedlen ved green og få din markør til at kvittere for slaget. Hvis du ved dagens afslutning har slået dagens bedste slag vinder du en torsdags-billet til Made in HimmerLand 2022.

Vi glæder os til at se dig i klubben i uge 33 og hvem ved, måske bliver det dig, der skal til HimmerLand og se golf i verdensklasse?