Turnering:

På søndag den 7. juli, afholdes der RACE TO PHUKET og World Amateur Golfers (WAGC) i Kokkedal Golfklub, hvor du har en god chance for at spille med om at vinde rejsen til Phuket i Thailand og repræsentere Danmark!

Der er faktisk tale om to turneringer på en og samme tid. Man kan spille med i en af dem eller begge to!

Race to Phuket spilles som to-mandshold med max. hcp. 36. De tre bedste hold går videre til Landsfinalen på Lübker Golf Resort d. 10. september.

Det bedste hold i Landsfinalen udgør det danske to-mandshold i Verdensfinalen på Phuket, d. 25. oktober-2. november 2024 (+ to rejsedage). Verdensfinalen er en oplevelse helt uden sidestykke. Der spilles 6 runder golf på 4 baner og man bor på femstjernet hotel i 8 nætter. WAGC er verdens største turnering for amatører. I Thailand kommer deltagere fra mere end 40 lande! Ingen andre turneringer kan tilbyde denne enestående oplevelse!

Det koster kr. 300 per person at deltage, og alle deltagere modtager 3 Titleist-bolde. Gæster skal derudover betale greenfee på kr. 300. Udover at kvalificere til Landsfinalen med chance for at vinde rejsen til Phuket, er der eksklusive præmier til de 4 bedste hold på dagen fra ZONE og Skovlyst og nærmest pinden præmie fra K-Finans. For kvinderne er der en ekstra god grund til at deltage: Der trækkes lod om en eksklusiv præmie fra ZONE blandt alle kvindelige deltagere!

 I WAGC spilles der individuelt i 5 rækker; 0-5, 5-10 og op til hcp. 25 (man kan godt deltage med højere hcp. men skal spille fra 25,4). De fem rækkevindere går videre til Landsfinalen på Lübker d. 9.9. og de fem rækkevindere her udgør det landshold, der skal repræsentere Danmark ved Verdensfinalen på Phuket.

Turneringen tæller til ”Morocco Masters Ranglisten”, der er en rangliste for alle Green Times’ turneringer i 2024. DEN BEDSTE VINDER GRATIS DELTAGELSE I MOROCCO MASTERS (tidl. DA-Masters) i AGADIR, D. 8 -15.3.2025!

Læs mere og tilmeld dig på https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/customer/316/schedule