Short Game:

… vi tør godt kalde det en succes! Onsdag havde vi inviteret til Short Game Challenge og knap 50 deltagere skulle teste deres korte spil i 8 discipliner: Et kort og langt put, put uret rundt, fire korte og lange chip, fire pitch, fire lob og fire bunkerslag.

Alle mødte op til velkomst og briefing kl. 16.30, hvor deltagere blev delt op i grupper af 5-6 spillere. Unge og ældre blev sat sammen – for at styrke fællesskabet på tværs af generationer. Og kl. 17.00 gik alle til deres stationer, som var placeret dels ved klubhuset og på banens første 5 huller.

​De 8 stationer og et “vandhul”
Short Game består som nævnt af 8 discipliner og er en hurtigt voksende succes rundt om i de danske golfklubber. To gange i Kokkedal Ugen har vi testet konceptet af og juniorafdelingen arrangerer også egne Short Game events i løbet af sæsonen. Denne gang var det et officielt mesterskab og det var fantastisk at næsten 50 juniorer og seniorer meldte sig til.

På station 2 blev deltagerne budt velkommen med høj musik, sodavand, kaffe, chokolade og frugt og enkelte bad om at musikken fortsatte mens de afviklede deres fire forsøg på at slå bolden tæt på flaget. Efter endt spil mødes vi i klubhuset til fælles præmieoverrækkelse, hvor Lotte Greve elegant spandt en lille historie om hver præmietager.

De 4 bedste i juniorrækken blev:

  1. præmie: Theodor Silas Fals
  2. præmie: Cecilie Nørgaard
  3. præmie: Emma P Sünksen
  4. præmie: Nicolai Bechsøfft

De 3 bedste i seniorrækken blev:

  1. præmie: Jesper Leander Poulsen
  2. præmie: Molly Mikkelsen
  3. præmie: Ulrich Landbo

Vi tør godt kalde det en succes. Hold øje når vi inviterer igen… både til indledende kvalifikationer og selve mesterskabet i 2024.