Ecco Tour:

150 spillere startede ud til BWT Championship onsdag og fredag morgen er feltet nu reduceret til 51, som skal fordele præmiesummen på 40.000 euro mellem sig. Og selv fra de spillere, som ikke klarede sig videre til finaledagen, har der kun været ros til banen. Anders og hans team har kæmpet mod vejrguderne i de meget tidlige morgentimer og hen mod kl. 22 hver aften for at præsentere Kokkedal Golfklub på bedste vis.

Der blev sat hele 522 birdies på spillernes scorekort ved torsdagens anden runde af BWT Championship på vores flotte anlæg. Eftermiddagens spil blev afbrudt i to timer pga. torden, men det forhindrede ikke Gilleleje-spilleren Morten Toft Hansen i at gå dagens bedste runde i bare 63 slag. Det var en tangering af Niklas Nørgaard Møllers banerekord i Kokkedal.

Nu gør vi klar til den sidste runde. Alle vores herlige frivillige møder ind kl. 7 for at gøre klar til deres opgaver. De første bolde triller afsted fra 1. og 10. tee allerede kl. 07.30 og førerbolden skal ud klokken 8.50 fra 1. hul.
( det er vores normale 13. tee)

Vi forventer at åbne banen fra kl. 14.00. Tidsbestillingen vil være åben i løbet af formiddagen, når vi er sikre på at vejret ikke driller os og betyder afbrydelse af spillet som de øvrige dage.

Se startliste og livescoring lige her